Profiel

 

Mijn naam is Ineke Elzes. De opleiding Manager Wonen heb ik afgerond in 2004. In ben dan ook erg geïnteresseerd in wonen en inrichten, maar ook vooral in het belang van een prettige leefomgeving. Het hebben van een thuis, een veilige basis, is van grote invloed op iemands functioneren in de maatschappij.  In 2008 heb ik mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Hierna heb ik werkervaring opgedaan in zowel de hulpverlening, als de dienstverlening.

Tijdens mijn werk, maar ook in mijn eigen omgeving heb ik gemerkt dat er veel behoefte is aan ondersteuning op dit gebied. De maatschappij stelt zulke hoge eisen dat het soms moeilijk is om alles te organiseren, combineren en het overzicht te houden. Vanuit mijn achtergrond, persoonlijkheid en maatschappelijke betrokkenheid heb ik daarom deze onderneming opgezet.

Mijn kracht ligt in het werken met mensen. Zelf ben ik nauwkeurig en gestructureerd en vind ik het leuk om orde op zaken te stellen. Opruimen, organiseren en structureren zijn voor mij een uitdaging.

Respect, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden voor mij. Ik ben iemand die positief is ingesteld en ik houd van aanpakken. Ik wil graag iets betekenen voor de maatschappij, mezelf zijn en mezelf ontwikkelen. Ik heb graag een stuk eigen verantwoordelijkheid en houd van een uitdaging.