Werkwijze

 

Intakegesprek

Als eerste plan ik met u een intakegesprek. Dit gesprek heeft als eerste doel om kennis te maken. Het is belangrijk voor de samenwerking dat u zich prettig voelt bij mij. Verder gaan we bespreken waar uw wensen en behoeften liggen, kortom, wat kan ik voor u betekenen. Voor dit gesprek reken ik 25,00 Euro. Als wij besluiten om samen te gaan werken, dan vervallen deze kosten.

 

Offerte

Hierna maak ik een offerte. De offerte is het plan van aanpak. Hierin wordt beschreven wat we gaan doen, hoe veel tijd hebben we daarvoor nodig, hoe vaak kom ik bij u en wat zullen de kosten zijn. Het uurtarief is 47,50 Euro. U kunt ook kiezen voor een jaartraject. De kosten hiervan zijn 1500,00 Euro. De offerte kunt u rustig bekijken en op uw gemak een beslissing nemen.

 

Uitvoering

Tijdens de uitvoering gaan we het plan van aanpak in de praktijk brengen. Samen gaan we aan de slag en zullen we er al doende achter komen wat bij u past en wat voor u werkt. Op basis hiervan kunnen we tijdens het proces het plan van aanpak bijstellen.

 

Evaluatie

Als het proces is afgerond plan ik met u een evaluatie. Tijdens deze evaluatie bespreken wij of u tevreden bent over mijn diensten en of het boogde resultaat behaald is. Na twee weken neem ik telefonisch contact met u op om even te bespreken hoe de zaken er voor staan en na een maand kom ik nog een laatste keer bij u langs.