Diensten

 

Opruimen

Iedereen kent het wel, overal vormen zich stapeltjes, de kasten puilen uit en u kunt niets meer terugvinden. Bent u ook zo iemand die alles bewaart? Heeft u moeite met weggooien? Ik kan u helpen bij het opruimen en structureren van uw huis of werkomgeving. Wonen en werken in een opgeruimde omgeving betekent dat u weer tijd over heeft om te ontspannen en te genieten.

 

Huishouden

Het huishouden vergt de nodige planning en organisatie. Wanneer maakt u wat schoon, wanneer wordt het vuilnis opgehaald en hoe vaak doe ik de was. Ik kan u helpen om hier meer rust in te brengen, het aanbrengen van structuur en overzicht.

 

Verhuizen/Samenwonen

Verhuizen is iets waar veel mensen tegenop zien. Het veroorzaakt veel stress en onrust. Er moet ingepakt worden, er moeten adreswijzigingen gedaan worden en hoe zit het met uw verzekeringen en energieleverancier. Ik kan u hiermee helpen, kijken naar wat er allemaal geregeld moet worden, een planning maken, het inschakelen van bedrijven, alles wat erbij komt kijken.

 

Administratie

Het bijhouden van de administratie is meestal geen favoriete bezigheid, maar zeker de moeite waard om efficiƫnt aan te pakken. Ik kan u helpen bij het uitzoeken en ordenen van uw administratie. De losliggende papieren verzamelen, opnieuw inrichten en archiveren. Hulp bij het invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen en nagaan waar u eventueel op kunt besparen.

 

Internet

We leven in een tijd waarin het bijna niet meer mogelijk is om zonder internet te functioneren. Ik kan u wegwijs maken in deze, soms onoverzichtelijke wereld. Wilt u leren hoe u een e-mail kunt versturen, weet u niet hoe u kunt internetbankieren of hoe u iets kunt opzoeken, dan kan ik u dat laten zien.

 

Voelt u zich vooral vrij om mijn hulp in te schakelen voor iets wat u op deze pagina niet ziet staan. In overleg is veel mogelijk!

 

HuishoudenVerhuizenAdministratieInternet